04-05-16

Slapen op school!

Eindelijk was het gisteren zover, we hadden er al lang naar uitgekeken.

Ons logeerpartijtje op school! SPANNEND!

17 kleuters- 2 juffen en 3 leden van de ouderraad bleven slapen op school.

Met koffers, veldbedden, knuffels.... werden we verwacht om 18.30u in onze turnzaal, die voor de gelegenheid was omgetoverd tot een mooie slaapzaal.

Pompom zat er ons op te wachten, hij had alvast zijn koffer bij.

Onze papa's en mama's maakten onze bedjes klaar.

Zeven uur, tijd om afscheid te nemen, dat liep niet bij iedereen even vlot, maar na vijf minuten waren die traantjes ook weg, en werd het tijd om nog even buiten te spelen. Pudding eten, onze tanden poetsen, pyjama aan en dan nog een verhaaltje, dat onze directeur kwam vertellen. En eindelijk  konden we in ons bedje, dit was wel het spannends voor iedereen. Een kus van Pompom en de juf en dan snel naar dromenland. Dat hadden wij toch gedacht....

Dit ging toch niet zo snel, nog wat krakende bedjes....nog wat hoesten en snurken....Juf, "ik moet pipi doen".... Maar rond 22.00u was iedereen in slaap. zzzzzzzzzz

De vroege vogels lieten van zich horen rond zes uur. Toch nog even stil zijn...... en dan 7 uur, tijd om op te staan. Kleedjes aan, pyjama uit, ons wassen en tanden poetsen en dan iedereen klaar voor een lekker ontbijt.

Dankjewel ouderraad om dit lekkere ontbijt voor ons klaar te zetten. We hebben er heerlijk van gesmuld.

We hebben er allen van genoten.

Speciale dank aan juf Inge,Piet, Bjorn en Mario die bij ons bleven slapen. Aan juf Ingrid om onze foto's te maken. Aan Marianne om ons lekkere ontbijt klaar te zetten.

IMG_20160503_185822.jpg Onze foto's kan je bekijken in het album: logeren.

13:37 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.