10-06-15

Logeren op school

DSCN5836.JPGAl een hele week werkten we rond het thema "logeren", we telden de dagen af en....gisteren was het eindelijk zo ver. Pompom zat ons al vol ongeduld  op te wachten in de slaapzaal van onze school.

Om half zeven kwamen de eerste mama's en papa's de zaal binnen om de bedjes van hun lieve kleuters op te dekken. Iedereen werkte samen en de klus was dus snel geklaard.

Zeven uur, tijd om afscheid te nemen, een dikke knuffel voor mama en papa en dan naar onze juf. Samen met juf Inge deden we buiten nog enkele spelletjes. Half acht tijd om pudding te eten, pyama aan en tandjes poetsen. Daarna samen in het grote bed om naar een mooi verhaal te luisteren dat onze directeur kwam vertellen.

En dan hoog tijd om onze bedjes op te zoeken, een spannend moment voor de kleuters maar ook voor de leerkrachten, hoe gaan onze kleuters dit doen?

Nog een dikke kus van Pompom en onze juf, en dan hop naar dromenland.

Ik ben super fier op al die flinke kleuters, iedereen is rustig naar bed gegaan. Enkele kleuters Illias en Lamya sliepen na een kwartiertje voor sommige heeft het iets langer geduurd. Rond kwart over tien sliep iedereen.

We dachten dat het héél stilletjes ging zijn in onze slaapkamer, maar onze kleuters kunnen ook wel wat geluiden produceren terwijl ze slapen... ronkende poesjes, snurkende varkentjes en ........

Wij als juffen vielen in een wakende slaap (dus niet veel)

En dan is het snel morgen, onze eerste vroege vogels Lore en Aurora lieten van zich horen rond 6 uur,........         sssstttt nog even stilletjes zijn. Rond zeven uur waren onze meeste kleuters al wel een beetje wakker. Léon dat was onze slaapkop, die hebben we wakker gemaakt rond kwart over zeven. 

Ons aankleden, wassen, ochtendgym en dan een lekker ontbijt voor onze kleuters. Sandwiches, cornflakes, pannenkoeken, en nog een kaasje. Onze buikjes zitten lekker vol. ( dankjewel aan de ouderraad voor al dat lekkers)

Onze kleuters en de juffen hebben er van genoten.

Dankjewel aan iedereen die ons geholpen heeft! XXXXX

De foto's vind je in het album, logeren op school. (dankjewel aan onze fotograaf)

 

 

13:41 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.